Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 52

E-mail ons

WhatsApp
1 KIES EEN STELLINGTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER STELLINGOPTIES Bewerken
3 BOUW DE STELLING
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Een houten stellingkast: altijd uit het goede hout gesneden

Houdt u van hout? Dan is een houten stelling altijd een slimme keuze. Het materiaal heeft een warme uitstraling die matcht met verschillende soorten interieurs. Hout past zowel bij een landelijk, Scandinavisch als modern interieur. Daarnaast biedt een stelling van hout nog een ander opmerkelijk voordeel: het is betaalbaar, stevig én makkelijk te monteren. Een stellingkast van hout wordt niet alleen besteld voor privégebruik, als boekenkast, opbergsysteem voor tuingereedschap of als stellingkast in de keuken. Maar ook in winkels en bedrijven zijn stellingkasten van hout heel populair. Het zijn prima opbergsystemen voor goederen die een licht gewicht hebben.

Easyrack stellinghout

Easyrack is ons eigen label. De houten stellingkasten van Easyrack zijn gemaakt van Oost-Europees vurenhout en garanderen een optimale kwaliteit. Het is heel duurzaam materiaal. Hierdoor zult u er nog jarenlang plezier aan beleven. De warme look en feel geven een aparte uitstraling aan uw kantoorruimte, horecazaak of privéwoning. Wenst u houten tussenwanden om stof tegen te houden? Of verkiest u extra legborden om nog meer opslagcapaciteit te garanderen? Het kan allemaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook gesteld op stellingen in hout?

Bent u helemaal weg van hout? Maar heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen u graag verder. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Samen met u vinden we ongetwijfeld de perfecte oplossing.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type stellingStelling opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+31 318 20 20 52
Mail
info@stellingspecialist.nl