Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Houten stellingen EasyRack

Eigen label, dus goedkoop, flexibel en snel leverbaar! De onderdelen van de houten magazijnstellingen van ons eigen label zijn gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout en garanderen daarom jarenlang gebruiksgemak. met de houten legbordstellingen kunt u uw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. U kiest voor betaalbare flexibiliteit met een goede kwaliteit!

Scherpe prijs

Door de goede kwaliteit vurenhout krijgen de houten magazijnstellingen van ons eigen label een warme uitstraling. De legbordstellingen gaan jaren mee. Door het gebruik van hout en doordat het systeem wordt vervaardigd onder eigen label profiteert u van bijzonder scherpe prijzen.

Grote flexibiliteit door unieke constructie

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren of te demonteren. Gaten zijn om de 5 cm geboord, u kunt de legborden dus op elke gewenste hoogte plaatsen. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal gebruikt. Het systeem is bijzonder geschikt voor archieven, opslagfaciliteiten en uw magazijn. Doordat de systemen uit losse onderdelen bestaan, kan uw inrichting meegroeien met de groei van uw bedrijf of instelling. De mogelijkheden zijn legio!

Snelle levertijd

De houten magazijnstellingen zijn van ons eigen label en daarom snel leverbaar!

Afmetingen

Staanders zijn verkrijgbaar in de hoogtes:

  • 150 cm / 180 cm / 210 cm / 240 cm / 300 cm

Diepte staanders:

  • 30 cm / 40 cm / 50 cm / 60 cm

Legborden zijn 18mm dik, de standaardbreedtes zijn:

  • 100 cm
Daarom...
Houtenstelling
Specialist.nl
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
885 Thuiswinkel reviews