Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 52

E-mail ons

WhatsApp

REA kunststof rekken

REA is de producent van volledig kunststof opslagsystemen, die vooral tot hun recht komen in een omgeving waar hygiënische opslag een vereiste is. REA heeft een uitgebreid assortiment kunststof stellingen, kunststof rekken, nautische kunststof stellingen, kunststof bakkenwagens, schalenwagens, werktafels, zitbanken, kunststof garderobebanken, kinderboxen, omkleedtafels etc.

REA biedt een totaaloplossing aan de totale voedingsindustrie en recreatieve sectoren. De modulaire systemen zijn sterk, stevig, stabiel, gemakkelijk in het gebruik en beschikken over een ongekend lange levensduur. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt, roestvrij en gemakkelijk schoon te maken/houden. REA kunststof opslagsystemen komen hiermee tegemoet aan de richtlijnen van HACCP.

Stellingspecialist biedt u met de REA kunststof stellingen de perfecte oplossing om uw voorraden op te slaan. De toepassingsmogelijkheden voor de REA kunststof magazijnstellingen zijn onbegrensd: koelruimtes, vriescellen, horeca, ziekenhuizen, laboratoria, schepen, scholen, zwembaden en ga zo maar door.

Materiaalspecificaties:

De Euro Stelling heeft de basis gelegd voor alle opslagsystemen die het REA assortiment rijk is. Het is tevens de meest veelzijdige kunststof magazijnstelling uit het leveringsprogramma.

De REA kunststof stellingen zijn bestand tegen temperaturen van -40oC tot +80oC. Materialen schimmelen of roesten niet. Middels onze kunststofstelling configurator, kunt u exact aangeven hoe de magazijnstelling moet worden. Uiteraard kan één van onze productspecialisten u daar bij helpen.

Levertijd

De standaard configuraties van de REA kunststof stellingen hebben een levertijd van 1 - 2 weken. Indien u maatwerk heeft besteld, dan is de levertijd 2 - 3 weken. U wordt op de hoogte gehouden, wanneer u bestelling definitief wordt geleverd.

De belangrijkste kenmerken:

  • duurzaam
  • hygiënisch
  • Oderhoudsvriendelijk
  • leverbaar op maat
  • demontabel
  • eenvoudige de- en montage
  • hoekbenutting
Daarom...
Houtenstelling
Specialist.nl
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52
whatsapp +31318472707


8.7
883 Thuiswinkel reviews