Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Metalen magazijnstelling GS-3

Klik-klem-klaar! Met de GS-3 gegalvaniseerde magazijnstelling, kiest u voor de beste kwaliteit en voor een optimaal rendement van uw magazijn. Uw weet dat magazijnruimte kostbaar is. Belangrijk is daarom een functionele opslag waar ook nog eens economisch kan worden gewerkt. Deze gegalvaniseerde GS-3 stelling is eenvoudig op te bouwen en biedt tal van mogelijkheden en diverse accessoires. Bekijk onze instructiefilmpjes voor een duidelijke uitleg. Ook bestaat de mogelijkheid om GS-3 stelling producten klantspecifiek te laten maken; dit alles zoals uw wenst!

Metalen Magazijnstelling GS-3 de beste kwaliteit:

De GS-3 stijlen, dragers, metalen legborden en de vele accessoires van de gegalvaniseerde stelling GS-3,, worden gemaakt van het beste thermisch verzinkte staal (sendzimir). De beste kwaliteit gegarandeerd.
De gegalvaniseerde GS-3 stelling wordt gefabriceerd onder de zeer strenge ISO-9001:2000 norm.

Metalen magazijnstelling GS-3 robuust en stabiel:

Het sterke GS-3 materiaal en de speciale vorm van de profielen maken dat de GS-3 stelling een grote stabiliteit heeft. Daardoor dus ook een maximaal draagvermogen! De T-vorm van de stijlen dragen daar ook aan bij. De 8 zettingen maken een belasting tot 2000kg per stijl mogelijk. De metalen GS-3 legborden bieden een maximaal draagvermogen tot maximaal 450kg per legniveau. De dubbellips GS-3 dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling.

Vele GS-3 accessoires, ook 'op maat':

In het assortiment van de GS-3 legbordstellingen horen vele accessoires als deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders. Daarnaast is het mogelijk om dit nog verder uit te breiden met "specials" , speciaal voor u vervaardigd. Al deze accessoires worden ook gemaakt van het gegalvaniseerde GS-3 metaal.

Enorme flexibiliteit:

Perforatie voor het monteren van de dragers (elk 25mm) zorgt voor een grote verstelbaarheid. De legborden zijn ook leverbaar in geperforeerde uitvoering, geschikt voor vakverdeelschotten. De GS3 legbordstelling is voor iedereen moeiteloos op te bouwen. Klik-klem-klaar! De universele opbouw maakt dat het systeem overal toepasbaar is. De enorme flexibiliteit en vele specifieke accessoires geven u de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

Standaard afmetingen GS-3 magazijnstelling:

Staanders zijn verkrijgbaar in de hoogtes:

  • 200 cm / 230 cm / 250 cm / 300 cm

Diepte legborden:

  • 30 cm / 40cm / 50 cm / 60 cm / 70 cm / 80 cm / 90 cm / 100 cm

Breedte legborden:

  • 100 cm
Daarom...
Houtenstelling
Specialist.nl
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
885 Thuiswinkel reviews